avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200

Buna ziua,

sunt persoana fizica, si vreau sa vand printuri 3d, nu stiu cum sa complectez corect declaratia 200, adica eu am costul initial al imprimante 3d, calculator, softuri, iar la fiecare print mai am si plastic si curent, cum se includ in declaratie aceste cheltuieli. cum declar cheltuielile din ce vand, ar fii absurd la o piesa 3d care a costat de exemplu 3 lei sa o produc si o vand cu 5 lei sa platesc impozit pe toata suma. o mica indrumare cum procedez.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:44, 14 Octombrie 2017
Nu puteti activa decat autorizandu-va minim ca pfa sau infiintand un srl.
e vorba de niste venituri destul de mici care nu justifica infintarea unei societati sau PFA, doar costul de infintare depaseste scopul adica ceva intre 50-200 ron pe luna.

plus pregatire profesionala in acest domeniu care e necesara pentru PFA, nici nu exista,
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2017
Spider2077, utilizator
Altfel nu se poate.
Incercati la unitatea ANAF de care apartineti si infiintati o PFI. Poate ei nu va cer acea calificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit freelancer fara contract DogMeat DogMeat Salut, am cautat o gramada sa gasesc informatii la urmatoarea situatie dar tot imi este asa de neclara situatia. Si vad ca s-au schimbat mult legile intr-un ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a completa/detine nir la un pfa cu norma de venit neplatitor de tva GabrielONE GabrielONE Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Detin un PFA cu domeniu de activitate principal \"activitati fotografice\" la care i-am adaugat de curand inca 4 coduri ... (vezi toată discuția)
Legea care obliga instanta sa faca copii pe hartie de pe cererile prin email eusaisapte eusaisapte Buna ziua, eu mai trimit si cereri prin email, iar instanta face copii pe hartie de pe ele, si sustine ca sunt bun de plata. Eu stiu ca n-am nici o vina ca ... (vezi toată discuția)