avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detinere produse accizabile in afara antrepozitului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detinere produse accizabile in afara antrepozitului fiscal

Buna,
Cu amabilitatea Dumneavoastra distinsi profesionisti ai dreptului as dori sa imi clarific o anumita situatie legata de detinerea produselor accizabile in afara unui antrepozit fiscal.
In data xx.05.2017 la locuinta lui Y se efectueaza o perchezitie prin care se urmareste identificarea de produse accizabile nemarcate respectiv tigari si tutun de fumat ,Y fiind banuit de operatiuni specifice acctivitatii infractionale de contrabanda cu tigari realizate in perioada 2011-2015.
La data perchezitiiei la domiciliul lui Y se gaseste cantitatea de 100 kg tutun de fumat nemarcat despre care Y declara ca il detine din 2015 .
Este normal ca infractiunea de detinere a produselor accizabile in afara antrpozitului fiscal sa fie retinuta la data de xx.05.2017 ca si savarsita atunci si nu in momentul cand Y a declarat ca la cumparat ,aceasta fiind o infractiune din spectrul celor continue permanente care au un momement al savarsiri iar fructul acestora continua sa existe pana la interventia unui alt factor respectiv identificarea acesteia?

Alte discuții în legătură

Tutun vrac lili.gheorghe04@gmail.com lili.gheorghe04@gmail.com Buna seara! In decursul anului 2019 am cumpărat de pe olx.ro 3 kg de tutun vrac pentru mine si sotie, mentionez ca de fiecare data am comandat 1kg/ ... (vezi toată discuția)
Vanzare tutun vrac- care este pedeapsa prevazuta de lege? ini2015 ini2015 buna ziua am si eu o mica problema... am fost prins in timp ce incercam sa vand un kg de tutun vrac, imi poate spune cineva care sunt pedepsele pentru astfel ... (vezi toată discuția)
Detinerea in afara antrepozitului fiscal klaus86 klaus86 articolul 296^1 alineatul (1), dupa litera k) se introduc doua noi litere, literele l) si m), cu urmatorul cuprins: “l) detinerea de catre orice ... (vezi toată discuția)