avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Obligatii vamale extracomunitare ong
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Obligatii vamale extracomunitare ong

ONG de promovare a artei plastice suntem invitati sa participam la un targ de arta in Elvetia. As dori sa aflu ce proceduri vamale sunt necesare pentru a transporta lucrarile de arta si daca exista obligatia a plati taxe vamale pentru lucrarile expuse, in corpore, fara ca acestea sa aiba promisiune de vanzare la targ. ONG nu este inregistrat ca platitor de TVA
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata tva in elvetia doichitahorescu doichitahorescu Va rog sa ma ajutati intr-o problema : ONG cu activitate de promovare a artei, am participat la un targ in Elvetia unde am vandut in regim de consignatie ... (vezi toată discuția)
Donatii catre ong doichitahorescu doichitahorescu Un membru ONG avand ca obiect de activitate promovarea artei,poate in cazul unor cheltuieli justificate,sa-si doneze propriile creatii,cu titlu gratuit,pentru ... (vezi toată discuția)
Buna as dori o informatie de la a la z imatriculare masina elvetia ContSters269355 ContSters269355 Buna o informatie as dori sa aflu daca ma poate ajuta cineva. Am cumparat un autovehicul din Elvetia si cum tara nu face parte din statele membre a U.E.as fi ... (vezi toată discuția)