avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire copil pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire copil pentru tata

Buna ziua,
Sotia mea, care este in CIC urmeaza sa se intoarca la munca pe 14 noiembrie, cand fetita va implini 1 si 10 luni.
As vrea sa stiu daca:
-eu as vrea sa intru in CIC, cand ea va termina CIC, pentru ce perioada voi intra, pt 1 luna sau pt 2 luni(adica pana la 1 si 11 luni sau pana la 2 ani)?
-Stimulul de insertie de care ar beneficia sotia incepand cu momentul in care se intoarce la munca este suspendat pe perioada cat eu stau acasa sau ii se va acorda?
-Ce venituri mi se vor lua in calcul, pe ultimele 12 luni inainte sa intru in CIC sau pe ultimele 12 luni inainte ca copilul sa se nasca?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Am dreptul la stimulentul de inserție? monica_14 monica_14 Buna ziua! Am nevoie de ajutor . Sunt in CIC (concediu de maternitate) de aproape 11 luni (am intrat in CIC pe data de 24.02.2017). Deci bebe mea mai are ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie ClaudiuGabriel ClaudiuGabriel Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire: Copilul s-a nascut pe 14 iunie 2012, si sotia a intrat in concediu de ingrijirea copilului, optand pentru un an de ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa concediu crestere copil petronela_s petronela_s Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cand ar trebui sa ma intorc la serviciu pentru a primi cei 500 roni ca stimulent de insertie, avand in vedere ca fetita mea s-a ... (vezi toată discuția)