avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

Am un titlu de propietate al bunicii mele cu mai multe terenuri pe care l- am vandut acum am facut un precontract de vanzare pe o alta suprafata din Tp si a ramas sa fac cartea funciara ca apoi sa incheiem contractul de vanzare cumparare doar ca la cadastru sa descoperit ca terenul respectiv este intr- o alta tarla decat cea inscrisa pe titlu iar cei de la ocpi spui ca ei nu pot rectifica numarul gresrlei deoarece greseala nu este facuta de ei.Ce pot face? Am nevoie de o solutie urgenta deoarece trebuie sa inchei contractul de vanzare cumparare.Multumesc

Alte discuții în legătură

Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Necesita rectificare carte funciara ori a titlului de proprietar? VicGeo VicGeo In urma decesului tatalui, am constatat ca actul de proprietare pentru casa si gradina a fost emis de primarie pe numele mostenitorilor bunicii, desi exista o ... (vezi toată discuția)