avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... urbanism
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

urbanism

buna ziua,am cerut certificat de urbanism ptr. construire locuinta si mi l-a dat cu intocmire PUZ.Mentionez ca pentru strada am cedat eu 1300 mp teren Primariei iar la nr.7 si la nr.11 este casa intabulata Pentru nr.9 si 13 mi-a cerut PUZ.NU se aplica art. 32 din legea 190/2013?tinand cont ca doresc acelasi regim de inaltime adica P+M? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)