Buna ziua.
In weekend am avut un mic accident,tamponare. Mergeam in coloana,cel din fata mea a franat brusc,incercand sa evite alta masina care a semnalizat tarziu schimbarea directiei,nu am apucat sa franez la timp si am intrat in el. Lovind din spate,sunt vinovat. Am facut amiabila,daunele find minore ( bara sparta la el) si bara fata la mine plus radiator spart,impins de carlig.
Am rezolvat cu asigurarea,ne-am inteles si suntem progamati pentru constatare pe data de 26.10 ,ce'i drept cam tarziu,stiind ca timpul maxim pentru constatare daune este de 5 zile,dar na,e ok. Intrebarea mea,eu,cel vinovat,imi pot repara masina pana la constatare? Avand in vedere ca ar trebuii sa schimb toata partea fata ( radiator,bara,armatura)
Tinand cont ca dvs NU DORITI sa cereti plata unor despagubiri ca urmare a accidentului produs si ati incheiat intelegerea amiabila, va trebui sa depuneti imediat formularul CA catre compania de asigurari la care aveti incheiata polita RCA.
La asigurator veti depune formularul CA si veti completa o declaratie tipizata. Dupa aceasta asiguratorul va va elibera documentul de introducere in reparatie,
O data ce aveti documentul de introducere in reparatie puteti repara masina si nu va trebui sa asteptati pana constata celalalt asigurator dauna pentru celalat autovehicol!
Autorizatia de reparatie imi va fi eliberata dupa constatare,asa mi s-a spus la asigurator,dar nu mi se pare in regula sa astept 3 saptamani sa mi se faca o constatare,mai ales ca am facut amiabila,unde am specificat clar datele si ca sunt vinovat. Mi s-a spus ca nu am voie sa modific masina,eu ne-stiind ca radiatorul mi'e spart,ulterior am observat.
Accident auto
dieter-adrian
Buna seara
In weekend am avut un mic accident,tamponare. Mergeam in coloana,cel din fata mea a franat brusc,incercand sa evite alta masina care a semnalizat ... (vezi toată discuția)