avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare

Buna ziua,
Am o sentinta de restiture a taxei pentru o masina din data de 22 iunie nu s-a depus contestatie si este definitiva.Am mers la finante cu ea iar de acolo mi s-a dat o cerere si mi s-a spus ca se va restitui taxa conform noii ordonante de guvern, adica in cel mai bun caz prin 2018.
Este legal ce spun? Adica eu deschid proces in instanta il castig si acum ei imi restituie taxa dupa noua metoda? Va rog sa-mi spuneti ce sa fac ca deja e prea mult!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2010? StillS StillS Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)