avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Angajamet valid sau nu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Angajamet valid sau nu?

Este legal urmatorul angajamet ? Nici formularea lui nu mi se pare profi...acesta a fost semnat de o femeie 78 ani si nu i sa dat niciun exemplar..nr de inregistrare..nimic. Multumesc

"Subsemnatul domiciliu..str..nr..cnp..in calitate de asociat in Societatea agricola Romgera, prin prezenta ma oblig sa nu imi retrag terenurile agricole din asociatie pe o per de 6 ani, intrucat societatea a facut numeroase investitii (tractoare utilaje) si retragerea terenurilor mele ar putea perturba activitatea societatii datorită investițiilor facute pe termen lung in vederea achizițiilor de masinarii agricole precum și a reparațiilor magaziilor de cereale etc.
In situatia in care îmi voi retrage terenul mai repede ma oblig la plata fe daune interese care va reprezenta echivalentul productiei nerealizate pe fiecare an ramas din acord pe care eu impreuna cu asociatia o evaluam conventional in scopul aplicarii acestei clauze astfel: grau 5500kg/ha triticale 5000kg/ha porumb 9000kg/ha"

Alte discuții în legătură

Fonduri europene mpantea mpantea am 6.5 ha de pamant ,inregistrat in Registrul agricol, am un tractor cu utilajele aferente , doresc sa consolidez si sa extind un depozit de cereale cu fonduri ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Caut un Expert contabil care sa faca expertiza uni Raport de contabilitate pe anul trecut 2013 privind arenda unui teren agricol.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Probleme cu un raport de evaluare intocmit de un evaluator agreat de anrp. am vreo solutie? lucian_ lucian_ Buna seara. Apelez la dumneavoastra pentru a va solicita sfatul in urmatoarea problema : Mama mea are un dosar de despagubire la ANRP pe legile fondului ... (vezi toată discuția)