avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspundere patrimoniala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspundere patrimoniala

buna. am urmatoarea problema. societatea la care sunt angajat a inchiriat un utilaj. acum societatea vrea sa inapoieze utilajul, iar firma in proprietatea careia se afla utilajul a gasit unele defecte la acest utilaj. seful meu vrea a-mi imputa mie daunele aparute sub pretextul de raspundere patrimoniala. de mentionat ca la primirea spre operare a acestui utilaj nu mi s-au inmanat instructiuni de folosire si exploatare. va multumesc

Alte discuții în legătură

Demisie dupa un accident de munca florinalarisa florinalarisa Sotul meu lucreaza sofer la o firma de constructii, in urma cu doua saptamani a rasturnat bascula pe care lucra si a distrus-o nu se mai poate folosi. Avand ... (vezi toată discuția)
Autorizari iscir aurora007 aurora007 daca o societate comerciala detine in proprietate poduri rulante si stivuitoare care sunt iscirizate si aceste utilaje se inchiriaza altei societati ... (vezi toată discuția)
Checklist utilaj nou MatiesiAlin MatiesiAlin Dupa ce se face receptia unui utilaj nou, ce document sau check list este nevoie din punc de vedere SSM inainte de a se inmana productie utilajul si de a ... (vezi toată discuția)