avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer la alta clasa din acelasi liceu, la acelasi ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer la alta clasa din acelasi liceu, la acelasi profil

Sunt mama unui elev de 17 ani, care acum este in clasa a XI-a. Este premiantul clasei cu toate piedicile avute din partea unui cadru didactic. Din clasa a IX-a copilul a fost abuzat emotional de o doamna profesoara care, daca a vazut ca nu riposteaza la nici un fel de atac, acum a trecut la atac impotriva parintilor. Nu mai vrea sa participe la orele dumneaei si prin urmare singura solutie este transferul in clasa paralela dar, conducerea unitatii ne spune ca transferul il poate face doar la incheierea semestrului. Exista o portita sa-l schimbam acum in luna lui octombrie 2017?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
monis, utilizator

Alte discuții în legătură

Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Transfer între unități rosalindamariee rosalindamariee Buna ziua! Astăzi caut îndrumare în acest loc pentru că trec printr-o situație dificilă. Fiica mea a susținut recent niște examene de diferența ... (vezi toată discuția)
Atitudine provocatoare a unui elev vs profesor victor1906 victor1906 Buna ziua. O situatie a prietenei mele profesoara. Doamna profesoara la ora de matematica cu elevi de clasa a 12-a , a facut o observatie unui elev sa nu ... (vezi toată discuția)