avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Decizie restituire timbru de mediu nerespectată
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Decizie restituire timbru de mediu nerespectată

Au trecut 45 de zile de la data depunerii cererii de restituire a taxei de mediu si nu am primit nimic de la ANAF. Ce trebuie sa fac? Mai este valabila OUG? Respectarea ei este facultativa?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto de la anaf in baza unei sentinte irevocabile cocos1 cocos1 Buna ziua, Am castigat in instanta impotriva celor de la ANAF si Curtea de Apel a dispus printr-o Hotarare definitiva si irevocabila restituirea sumei ... (vezi toată discuția)
Finantele intarzie cu eliberarea taxei auto. uxaar uxaar Decizia curtii a fost definitiva si irevocabila . Am asteptat o luna ca finantele sa faca recurs. Nu au facut. In acel moment am depus la finante decizia ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbrul de mediu tudor_1988 tudor_1988 Am platit timbrul de mediu la doua masini care sunt vandute si detin acte doveditoare pentru platirea acestuia. Pot recupera acesti bani din moment ce nu mai ... (vezi toată discuția)