avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Certificat de urbanism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Certificat de urbanism

Bună ziua .am ți eu o nelămurire în legătura cu Certificatul de urbanism adica ,în luna mai a.c am cerut ți ni s-a eliberat un CU pentru construirea unei gard în care este trecut ca PERMISIUNI ;Construcții de locuințe individuale și de serviciu.modernizări ,mansardări etc.
În luna iulie a,c am cerut un alt CU pentru construirea unei case de locuit ni s-a elibert un CU care este NEFAVORABIL avănd în vedere că terenul se află în zonă de interdicție temporară de construcție pînă la elaborarea unei PUZ (Plan de urbanism zonal ) pentru 1 Ha .terenul are suprafata de 1600 mp ți ne cere PUZ cel putin pentru 1 Ha .
Întrebarea mea este dacă primăria a procedat corect sau legal avînd în vedere că între cele doua CU este diferență de 2 luni.Mai este foarte important după mine că aven iețre pe șoseaua principală ți în zonă a mai eliberat autorizație de construire și deja exista locuinte.

Alte discuții în legătură

Va salut , o vaga nelamuriere despre planul de urbanism zonal "puz" dany_maris dany_maris Va salut ,problema este respigerea dosrului in nenumarate randuri de catre prinaria din arad sub pretextul ca nu exista un puz .pt zona in care doresc ca ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc pe acest teren ? scarabeul1984 scarabeul1984 Buna ziua, Nu am avut inca timp sa ajung la primarie sa incep demersul pentru actele de impartire a terenului. O sa intru in posesia unui teren intravilan de ... (vezi toată discuția)