avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Drepturile copilului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Drepturile copilului

Buna seara.Fiica mea este cazata de trei ani in internatul liceului unde învață.In afara regulamentului interior,anul acesta se impun câteva reguli nescrise:dimineață,când în regulament e program de masa,trebuie,pe rand,să iasă in curte și să adune gunoaiele lăsate de cei care au învățat după-amiază;seara trebuie sa facă curățenie la baie:să adune tampoane,hârtie igienică folosită și altele lucruri rămase de la igiena personala a unor fete needucate in aceasta privința.Fetei mele i se pare o treabă umilitoare,jenantă,care ii poate afecta sănătatea și de aceea,la îndemnul meu,a refuzat să facă aceste lucruri.Mentionez că în regulament scrie clar că igienă și curățenia în spațiile de folosință comună sunt asigurate de către conducerea internatului,cu toate acestea a fost acuzată că nu respecta regulamentul.E un paradox total ...de aici au început șușoteli,priviri înțepătoare și stau cu frica in spate că va fi dată afară...Spuneti-mi,va rog,daca este normal ce se întâmplă aici și ce as putea face in continuare

Alte discuții în legătură

Sunt obligați elevii să facă de serviciu pe școală, dacă nu doresc asta? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Am și eu o întrebare și poate măcar de data asta o să-mi răspundă și mie careva?! Am aflat ieri la ședința cu părinții, că fiecare ... (vezi toată discuția)
Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul ... mariusads mariusads Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o vecina care imi terorizeaza copiii exploreris exploreris Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, de cativa ani am/ avem probleme cu o vecina cu comportament deviant. Se leaga de copii (injuraturi, vorbe urate, ... (vezi toată discuția)