avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna ziua,

Am facut o executare silita pentru nerespectare program vizita minor.Debitorula fost somat si trebuie sa plateasca o suma de bani ca cheltuieli de executare.

Debitorul a cerut in instanta
1. Anularea somatiei si a incheierii cu privire la obligatia de a permite vizitarea fiului nostru si sa reduca onorariului executorului judecatoresc
2.anulaera executarii silite
3.suspendare executarii silite cu privire la stabilirea cheltuielilor de executare
A mai cerut de asemenea audierea fiului nostru.
Debitoarea a justificat cererea de chemare in judecata cu faptul ca minorul are pregatire la matematica cand am program de vizita sau are teme de facut.Debitoarea mai spune ca compensez zilele cand nu pot sa am legaturi personale cu fiul meu conform hotararii jud cu faptul ca il mai vizitez la scoala pe minor.
De asemenea considera ca cheltuielile de executare sunt prea mari....

Am facut intampinare prin care am cerut respingerea cererii ca nefondata si citarea unui martor care sa dovedeasca ca debitoarea nu respecta prevederile titlului executoriu.

La primul termen instanta a dispus suspendarea executarii silite cu privire la onorariul executorului-fara plata unei cautiuni.
S-a admis audierea minorului la urmatorul termen de judecata.
Instanta se va pronunta cu privire la audierea martorului propus de mine dupa audierea minorului.Mentionez ca debitoarea s-a opus audierii martorului propus de mine chipurile ca ar fii concubina mea ( art.315 alin. 1 pct. 2 NCPC )
La primul termen nu am fost prezent.


Va intreb daca pot face apel pentru respingerea cererii ca minorul sa fie audiat si de asemenea daca pot cere audierea martorei propuse de mine la tot la urmatorul termen.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Legaturi personale minor cezar2017 cezar2017 Buna ziua, Am facut o executare silita pentru nerespectare program vizita minor.Debitorula fost somat si trebuie sa plateasca o suma de bani ca cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Proces executare silită drept de vizită. pot cere în apel respingerea cererii de audiere a minorului? cezar2017 cezar2017 Buna ziua, Am facut o executare silita pentru nerespectare program vizita minor.Debitorula fost somat si trebuie sa plateasca o suma de bani ca cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters340125 ContSters340125 Buna ziua, In cazul executarii silite privind programul de vizita si a legaturilor personale cu un minor in procesul civil se mai administreaza si probe, ... (vezi toată discuția)