avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Buna ziua, doresc sa infiintez un SRL ca si activitate mobila dar nu am un punct de lucru deci fabricarea mobilei nu pot pune. Ce alt cod caen principal pot pune avand in vedere ca eu merg la client acasa cu o mobila prefabricata si o montez.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:44, 17 Octombrie 2017
Puteți adăuga codul CAEN corespunzător producției/montajului de mobilă dar autorizarea activităților va fi la beneficiarii serviciilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen proiectare si montaj mobila pal, eventual comercializare brindusa maier brindusa maier Buna ziua, As avea nevoie si eu de o lamurire, legata de alegerea corecta a unui cod CAEN. Eu sunt inginer in industria lemnului si am hotarat sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Cod caen intreprindere individuala montaj mobila pal brindusa maier brindusa maier Buna ziua, As avea nevoie si eu de o lamurire, legata de alegerea corecta a unui cod CAEN. Eu sunt inginer in industria lemnului si am hotarat sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Activare cod caen firma ritaeniko1 ritaeniko1 Buna ziua , am o firma producatoare de mobila , cod de activitate principala 3101- fabricarea mobilei pt birouri si magazine. Cumparam palul gata taiat si ... (vezi toată discuția)