avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Blocare conturi autoritate publica de catre ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Blocare conturi autoritate publica de catre ANAF-neplata salariati

Solicit explicatii in urmatorul caz:
1. O autoritate publica are datorii de milioane printre care vreo 6 milioane lei la ANAF
2. ANAF-ul blocheaza, la un moment dat conturile autoritatii respective, iar salariatii nu pot lua salariile. Motivul comunicat este acela ca nu exista un cont destinat salariilor angajatilor, in exclusivitate, fiind un cont comun cu restul activitatilor.
3. Este adevarata motivatia? Daca exista un cont exclusiv pentru salariile angajatilor, in contextul blocarii de catre ANAF, acest cont putea asigura plata salariilor? Se poate crea acest cont cu destinatia exclusiva "salarii angajati"?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Rea vointa, indiferenta, sfidare din partea anaf Romulus43 Romulus43 In ultimul timp ANAF \'\'impreuna\'\' cu multe directii de venituri din cadrul unor primarii,trimit somatii de plata,pun propriri pe salarii,blocheaza conturi ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Alexandruhorea Alexandruhorea Buna ziua, As avea si eu o problema, poate ma puteti ajuta. Am primit o adresa de la ANAF prin care m-au instiintat ca au infiintat poprirea pe contul meu ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune antecontractului de vânzare cumparare Popa luci Popa luci Vă rog să mi comunicații dacă după pierderea unui proces după care sunt obligat să restitui sumă de 18.500eur reclamantei ,ce sumă ,procent îmi poate ... (vezi toată discuția)