Vă rog să mi comunicații dacă după pierderea unui proces după care sunt obligat să restitui sumă de 18.500eur reclamantei ,ce sumă ,procent îmi poate fi oprită de ANAF?Mentionez că lucrez într o instituție publică și am ales varianta încasării salariului lunar cash la casieria unității,nu prin card bancar,contul fiind gol.Dacă aș contacta un credit bancar până la punerea în plată m ar ajuta,În sensul opririi unei sume mai mici de bani?Un divorț de comun acord,pensie alimentară pt 2 copii minori,ar putea fi o soluție? Cu stimă!
Nu am alte bunuri doar venitul meu și al soției,excluzând mașina ,nu m am judecat cu Anaful dar stiu că așa e procedura.....prima oară blochează conturile
Nu aveti nicio legatura atunci cu anaful, e adevarat ca vi se blocheaza conturile, dar nu anaful face asta daca nu aveti datorii la ei. .. un executor va infiinteaza poprire pe conturi, venituri si va poate scoate la licitatie bunurile mibile si imobile.
Pe venituri veti avea poprire pe 1/3. nu va ajuta sa divortati si alte inginerii.
Puteti face contestatie la executare si sa probati ca aveti 2 copii si alte obligatii si sa solicitati sa va retina mai putin.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
contestatia la executare o formulati dvs ca dvs contestaati si se depune la judecatorie in termen de 15 zile de cand aflati de executare. Judecatoria competenta e cea care incuviinteaza executarea.
va uittai pe portajul instantelor de judecata.
Inca o data, anaful nu era niciun amestec.
Executare silita
mirelacolpos
Am o datorie de 4600 ron la un IFN.Am solicitat o rata suportabila dar mi s-a spus sa platesc intai suma 1300 ron pe care eu nu o am.Acum am primit un sms prin ... (vezi toată discuția)