avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Infiintare PFA - poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Infiintare PFA - poprire salariu

Buna ziua, am o poprire pe salariu pusa de 2 luni iar toate conturile bancare imi sunt poprite, insa am facut contestatie iar avocatul imi spune ca se va solutiona pozitiv pana la vara (credit luat de la banca, neplatit 8 ani iar creditul este expirat). Pot sa-mi deschid un PFA fara sa am probleme cu creditorii, judecatoria, banca ?
Nu are legatura una cu alta,puteti sa va infiintati pfa dar sa aveti grija sa nu va rulati banii in banca ,nu se poate atinge de firma nicio banca problema este ca nu va recomand pfa legislatia este foarte urita,cei de la Anaf va pun poprire pe bunuri daca nu va achitati datoriile,chiar nu va recomand mai repede o Soc Com ,macar va sunt protejate bunurile proprii.Pina nu scapati de datorii nu va apucati de nimic,pe urma, nu stiu ce ati facut acolo dar acum doua luni cind vi s a facut poprirea pe cont erati obligat ca in termen de 15 zile sa faceti contestatie la executare altfel nu stiu cum se mai poate rezolva.
Va multumesc pt raspuns. Contestatia s-a facut in acel termen de 15 zile de cand m-au somat, sunt in termen cu contestatia, chiar am platit taxa de timbru fiscal. Problema este cum imi deschid eu cont bancar pe PFA daca am poprire pe contul personal. Ma gandesc sa nu mi-l blocheze si pe asta de PFA. Nu pot apela la un SRL deoarece firma pe care vreau sa o fac este o franciza, iar firma nu imi da voie decat la PFA, II.
Cum as putea face cu contul bancar ?
Dacă deschideți contul bancar pe persoană fizică vi-l blochează executorul și nu puteți rula banii.
Aveți nevoie de firmă (SRL) să deschideți cont bancar pe firmă persoană juridică.
Salut, contul pe persoana juridica nu are dreptul sa mi-l inchida ?
Mentionez ca nu pot face SRL numai PFA pt ca iau o franciza iar firma nu imi permite SRL. Pana la urma si PFA tot persoana juridica este nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar! bună ziua! am niște amenzi contravenționale din ... Andrei19955 Andrei19955 Cont bancar! Bună ziua! Am niște amenzi contravenționale din urmă cu ceva timp! Problema este că am deschis un card la o bancă, și imediat mi au pus ... (vezi toată discuția)
Poprire, cont nou la alta banca JanineC JanineC Credit neplatit la timp care a dus la executare silita si proprirea contului bancar-persoana fizica. Daca se deschide un alt cont bancar la o alta banca din ... (vezi toată discuția)
Blocare card credit?! ko_ny ko_ny Fiind bugetara , am pierdut in ultimul an mai mult de 40% din salariu(ore suplimentare, sporuri,salariu de merit), asa ca m-am trezit in situatia de a nu-mi ... (vezi toată discuția)