avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont bancar! Bună ziua! Am niște amenzi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cont bancar! Bună ziua! Am niște amenzi contravenționale din ...

Cont bancar! Bună ziua! Am niște amenzi contravenționale din urmă cu ceva timp! Problema este că am deschis un card la o bancă, și imediat mi au pus oprire pe el... Întrebarea este, am vreo șansă să îmi deschid un cont la o bancă pe care sa nu mi fie pusă oprire pentru aceste amenzi? Dacă da, care e procedura pe care trebuie să o urmez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:31, 28 Septembrie 2020
Sa deschideti contul pe numele altei persoane dar sa-l folositi dvs. in numele acesteia...
Dar aveti grija cui va incredintati banii...
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Până nu vă plătiți amenzile, nu aveți nici o cale legală de a evita blocarea conturilor bancare. Indiferent la câte bănci veți deschide câte un cont curent, creditorul are dreptul legal să blocheze contul de la fiecare bancă.
Întrebarea este, am vreo șansă să îmi deschid un cont la o bancă pe care sa nu mi fie pusă oprire pentru aceste amenzi?

Nu. le platiti, se ridica poprirea si pueti deschide cont la orice banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - poprire salariu silviurazvan silviurazvan Buna ziua, am o poprire pe salariu pusa de 2 luni iar toate conturile bancare imi sunt poprite, insa am facut contestatie iar avocatul imi spune ca se va ... (vezi toată discuția)
Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând ... DannyDaniela DannyDaniela Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând că are 14 ani și eu am proprie pe salariu îmi poate afecta banii din cont,eu acum nu mai ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)