ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului

Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului	    

ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

www.armariotbc@yahoo.com	                   

Am o problema deosebita cu banca unde eu lunar incasez salarul.pe card.
In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile m-i sa instituit o ... (vezi toată discuția)
	                    www.armariotbc@yahoo.com	                   

Am o problema deosebita cu banca unde eu lunar incasez salarul.pe card.
In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile m-i sa instituit o ... (vezi toată discuția)

adriane1	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face ... (vezi toată discuția)
	                    adriane1	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face ... (vezi toată discuția)

vasilem092	                   

Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat.
Situatia este urmatoarea:
Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)
	                    vasilem092	                   

Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat.
Situatia este urmatoarea:
Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)