avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare succesiune

Buna seara. Vreau sa stiu ce acte am nevoie pentru a face o succesiune la un autoturism. Masina a fost pe numele tatalui meu. Iar succesiunea o fac eu cu sora mea.
Din cate am mai cautat am inteles ca trebuie sa am
- actele de proprietate ale automobilului (talon, carte de identitate);
- certificat fiscal automobil, eliberat de Administratia Financiară;
- buletinele.
Daca am talonul iar cartea de identitate a masini este pierduta, notarul poate sa isi faca treaba fara carte?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:05, 18 Octombrie 2017
Buna seara,
Discutati cu notarul!
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Discutati cu notarul!

Un raspuns foarte bun
Nu. Datele de identificare ale autoturismului, se regasesc, evident, in cartea de identitatea auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa recuperez toate actele pierdute? Iuliana.H Iuliana.H Buna seara .Am pierdut toate actele casei cu mar fi:certificatele de nastere al meu si al sotului ,certificatul de casatorie, certificatele de deces ,acte de ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului fara acte de proprietate Dinescu Adriana Dinescu Adriana In urma decesului tatalui meu(an 2007,mama fiind decedata in 2002),am facut ca unic mostenitor, actele succesorale .In cadrul acestora am solicitat sa fie ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)