avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare în treapta profesională administraţie - ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare în treapta profesională administraţie - termen

Bună ziua!
Aş aprecia dacă mi-ar putea oferi cineva un punct de vedere referitor la următoarea situaţie: am activat, timp de 1 an, într-o instituţie subordonată unui Consiliu Judeţean (cu statut de personal contractual). Consiliul Judeţean a desfiinţat structura subordonată şi a preluat personalul (încă 1 an de atunci, ca funcţionar), Pentru a promova în treaptă, de la consilier I, la consilier I A, trebuie să treacă termenul legal de când am fost încadrat în noua instituţie, prin preluare, sau de la momentul angajării iniţiale?

Alte discuții în legătură

perioada de debutant - dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb daca dupa expirarea perioadei de debutant si incadrarea pe postul urmator in grad este considerata promovare? Multumesc. (vezi toată discuția)
Schimbarea treptei de salarizare rstogan78 rstogan78 - lucrez intr-o directie publica subordonata consiliului local, doresc sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a accede intr-o treapta superioara de ... (vezi toată discuția)
Salariul brut arhivar bugetari Sophia2010 Sophia2010 Buna ziua! As dori daca stie sa ma lamureasca cineva cat ar fi salariul brut pt un post de arhivar TP I, cu studii medii, 5 ani vechime, la bugetari (Consiliu ... (vezi toată discuția)