avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de pensionare

Am primit azi o decizie de pensionare pe caz de boala, invaliditate gr 3 din data de 10.10.2017. Cu ce data fac incetarea contractului angajatului?Cu azi, data in care am luat la cunostinta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 18 Octombrie 2017
Cu data de astazi se va face incetarea c.i.m.

Art.56 C.mun.
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
.....
c) ..... la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate de gradul III, pensiei anticipate partiale, pensiei anticipate, pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare; la data comunicarii deciziei medicale asupra capacitatii de munca in cazul invaliditatii de gradul I sau II;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim pt pensionare cata8 cata8 Am si eu o problema: in data de 27.05.2015 am primit o decizie de pensionare pe caz de boala din data de 19.05.2015, iar respectivul salariat are si un ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Daca o persoana a obtinut de la cabinetul de expertiza medicala a capacitatii de munca, decizia medicala asupra capacitatii de munca cu data de ... (vezi toată discuția)
Invaliditate grd 2-incetare cim econo econo Cu ce articol inceteaza cim in cazul invaliditatii gr.2(capacitate de munca pierduta in totalitate) (vezi toată discuția)