avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... CETATENIE
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

CETATENIE

OBTINEREA CETATENIEI ITALIENE
Cel mai recent răspuns: Estudio juridico (Studio Legale) , Avocat 15:35, 23 Octombrie 2017
Sa inteleg ca doriti sa cereti cetatenia in Italia.
Daca indepliniti conditiile ( 4 ani de rezidenta neintrerupta pentru comunitari, reditti, ultimii 3 ani, se plateste 200 euro-taxa) iar cererea se trimite online.
Biroul nostru va poate da suport in pregatirea dosarului si trimiterea cererii.
Cererea se proceseaza direct pe sitte-ul prefecturii de resedinta, completata inclusiv Modelul B . la care adaugati o marca de 16,00 euro
Documente:
extras dupa actul de nastere
Cazier din Romania si din Italia inclusiv cerificato di carichi pendenti
copie carte identitate italiana si romanesc
certificato storico di residenza
statul de familie
cud / reditti din ultimii 3 ani
dovada platii 200 euro -se platesc la posta este formular )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)
Documente cetatenie italiana gabrielag13 gabrielag13 Buna ziua . Se poate sti care sunt documentele pentru obtinerea cetateniei italiene ? Cum sunt aproape sigura ca trebuie certificatele de nastere , trebuie ... (vezi toată discuția)
Cerere cetatenie italiana, caz special Cristi0011 Cristi0011 Buna ziua, Am 30 de ani, sunt in Italia de 15 ani si lucrez in domeniul financiar. Am terminat liceul si facultatea aici. As dori sa depun cerere pentru ... (vezi toată discuția)