avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un avocat bun
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un avocat bun

Am depus nenumarate petitii la politia romana in legatura cu problemele care le stie toata lumea.santem tinuti in vitrina iar ei nu vor sa recunoasca aceat fapt.adica santem filmati non stop.iar ei ma mint infata.ca nu sintam cum domnule cand ne vad tot mapamondul on line.nu stiu cu ce dracie?
2)am primit de cinci anicurent de la primarie la inceput sa consumat in primi doi ani.eu de 3ani nu mai consum nimic din retea.ei pe la spate ne da de inteles ca sa ne inchida pt acest .mi se pare josnica treaba trebuia sa il factureze ca la orice cetatean.asa ar fi fost corect.o dat ca ajutor la inceput,dupa ce ne-am redresat financiar trebuia sa il factureze ca atare dar cei din primarie nu vor sa ne platim darile.ca sa aiba notiv la restul motivelor(alt motiv.:am facut sex cu o perna)din pacate da .din cate am vazut pe net sant persoane in arad care se ocupa de sex cu parteneri de acelasi sex facind lcruri si ma dezgustatoare si nimeni nu au nici otreaba ?in mare spus umanitatea vrea sa ne omoare.iar eu nu stiu cum sa lupt. Cu ei
Cel mai recent răspuns: Turca1234 , utilizator 02:00, 20 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Stimate forumist,
Dacă nici Doamna avocat Silvia Zaharia nu a putut să vă ajute, este clar, nu acesta-i forumul unde să vă puteți afla dezlegarea situațiilor de care, cu năduf, faceți vorbire.

Am prezentat cazul Dvs. unei prietene, doctor docent, care l-a pus în discuție pe mai multe forumuri...s-au obținut idei și impresii, soluții și concluzii care, iată ce au dat :
în ceea ce vă privește: totul, dar absolut totul, vi se trage de la perna folosită intens de Dvs. …

Prietena mea, a opinat că, această pernă ar conține …farmece, făcute special pentru a vă determina să intrați în conflict ireconciliant, cu restul persoanelor cu care relaționați în toate mediile.
Ea mi-a spus că, ar fi indicat să mergeți la un preot, din moment ce polițiștii nu vă pot ajuta, avocații nu vă pot ajuta,…

Eu însă, nu mă îndoiesc de faptul că, perna folosită de Dvs. – de care faceți vorbire în strigătul disperat pentru și în vederea obținerii de ajutor, - în a vă distrage din aceast mixt de situații – în care, priviți, nici cei mai buni avocați de pe acest atât de accesat avocatnet.ro, în care vă aflați, - a fost una cumpărată – în rate lunare, de Dvs., de la un magazin a cărui nume începe cu J și se termină cu K.

Prietena mea, doctor cum vă spuneam, a mai avut un caz identic cu al Dvs., care, a sfârșit rău, la ospiciu.

Nu mă îndoiesc de faptul că ați cumpărat și folosit o pernă ideală, fără dispozitive acustice, …originale sau introduse de …de…, (cine poate introduce…dispositive), pentru un sprijin corect…, în așa fel încât vertebrele cervicale să vă fie așezate în poziția naturală, în continuarea coloanei vertebrale, atât de încercată de greutățile acestei existențe.
Constituția României, la Art. 30 – Libertatea de exprimare
,,(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.”
Prin urmare, chiar dacă …iubești perna pe care o ai, e posibil ca aceasta să nu te ajute să dormi în poziția corectă. Prietena mea, spunea că : ,,Probabil că, i-au cam mers fulgii,… ”- pernei Dvs.
În urma consultării detaliate, am ajuns la următoarea rezultantă – schimbați-vă perna !

Între noi fie vorba, poate că v-ați obișnuit să dormiți pe o pernă subțire, umplută cu pene de rață, găină, pinguină, etc.
Dar simplul fapt că așa v-ați obișnuit nu înseamnă și că dormiți într-o poziție corectă, pentru a visa corect o viață mai bună, …

Permiteți-mi vă rog, - câteva idei despre ÎNĂLȚIMEA …PERNEI
vei găsi două tipuri de perne, în funcție de înălțimea lor: înalte și joase. Atunci când alegi înălțimea pernei, trebuie ținut cont de faptul că poziția corectă de dormit este cea în care coloana vertebrală stă complet dreaptă. Alegerea pernei trebuie făcută în funcție de poziția în care dormi, astfel încât coloana să rămână dreaptă atunci când ești întins pe pat.

Sigur, dacă obișnuiți să dormiți așezat pe o parte, este foarte important să alegeți perna corectă, care să vă constrângă să dormiți în poziția care este corectă în mod natural. Când dormiți pe o parte, perna corectă vă va proteja spatele și gâtul. Iar dacă aveți probleme cu sforăitul, ei, această poziție este recomandată pentru că reduce tendința de a sforăi !

Dacă dormiți pe spate
Dacă preferați să dormiți pe spate, ar trebui să folosiți o pernă joasă, cu susținere pe zona gâtului. Cea mai potrivită în acest caz este o pernă ergonomică din spumă cu memorie sau din latex. Aceasta vă va oferi susținere adițională zonei gâtului atunci când stați întins pe spate.

Dacă dormiți pe burtă
Dacă vă place să dormiți pe burtă, primul sfat este să încercați să renunțați la această poziție, pentru că este cea mai nesănătoasă pentru coloană și pentru gât. Dacă dormiți pe spate sau într-o parte veți avea o poziție mai corectă.
Când stați pe burtă, poziția gâtului nu este naturală. Dacă nu vă imaginați că puteți dormi altfel decât pe burtă, atunci trebuie să alegeți o pernă cât mai joasă posibil, care să nu solicite prea mult gâtul.

DESPRE UMPLUTURA PERNEI
Dvs. puteți alege între trei tipuri diferite de umplutură:
PERNE CU UMPLUTURĂ NATURALĂ
Umplutura naturală este reprezentată în principal de pene și fulgi, dar poate include și alte materiale precum mătase sau lână. O pernă din umplutură naturală este moale la atingere, iar forma ei este ușor de modificat. Este un avantaj dacă schimbați poziția de dormit în timpul nopții și stați fie pe spate, fie într-o parte, pentru că umplutura își modifică forma în funcție de poziția Dvs.

PERNE CU UMPLUTURĂ DIN FIBRE
Sau poate alegeți o pernă cu umplutură din fibre ce conțin fibră siliconizată.
Acest tip de perne are elasticitate mai mare decât pernele cu umplutură naturală.
Alegerea între o pernă cu umplutură naturală și una din umplutură sintetică este o chestiune de …preferințe personale, …

PERNE CU UMPLUTURĂ SPECIALĂ
În această categorie intră pernele din spumă cu memorie sau latex. Pentru că umplutura este realizată dint-un material compact, acest tip de perne vă pot oferi cea mai bună susținere…
Pernele din spumă cu memorie se mulează pe forma gâtului și …a capului.
Pe o astfel de pernă vă puteți odihni într-o poziție ergonomică pe tot parcursul nopții, deoarece forma pernei se adaptează corpului și poziției în care dormiți.
Perna din spumă oferă un sprijin corect umerilor și gâtului, astfel încât sângele să circule corect prin corp, pentru a evita tensiunea musculară și durerile – toate durerile.
Pernele din spumă sunt disponibile într-o varietate de forme, culori și mărimi.
Probabil folosiți o pernă/perne a cărei/căror formă poate fi modificară în funcție de nevoile de moment, de temperatura camerei în care evoluați și de anotimp.
Sigur, funcție de structura pernei - puteți încerca perne cu o cameră, cu două camere, cu trei camere sau chiar cu patru camere cu umplutură diferită, formată din combinații variate de pene și de fulgi.

Sigur, putem continua în cele mai diverse direcții cu speculații, sfaturi – tardive cred, dar, problema rămâne aceeași: aveți nevoie de un foarte, foarte, foarte bun avocat !

Dar, …nu menționați dacă doriți servicii pro bono publico, ( în traducere pentru binele public) sau sunteți dispus să plătiți…consultarea, reprezentarea,…

De ce nu căutați mai mulți avocați buni, pe care să-i capacitați în a vă rezolva câte o problemă din noianul de situații ce aveți de lămurit ?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
viktorV, utilizator
Batae de joc tipic romanesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program operatori pc aura 48 aura 48 Bună ziua Aş vrea să ştiu care este programul de lucru pe zi pentru operatori PC ( pauze, program redus). Mulţumesc, (vezi toată discuția)
Miopia si munca la calculator tina12 tina12 Sufar de miopie forte. Exista vreo lege care sa interzica persoanelor care sufera de miopie sa lucreze la calculator?(de exemplu celor care lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului: lantul din aur, nou cumparat, s-a rupt nela oana nela oana Buna ziua, am nevoie de un sfat. am cumparat acum 3 saptamani si cateva zile un lant din aur care s'a rupt. vanzatorul mi'a spus ca nu intra in garantie din ... (vezi toată discuția)