avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despagubiri FPVS
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despagubiri FPVS

In urma unui accident rutier care dateaza de acum 2 ani si jumatate , Popescu , fiind lovit de o masina care nu avea asigurare si nici serviciu , merge in carja .
Acesta trebuie sa faca o cerere prin care sa solicite ca cel care l-a accidentat sa plateasca daune morale , respectiv materiale . Care este suma ,,corecta'' pe care acesta poate sa o solicite prin FPVS ?

Alte discuții în legătură

Despagubiri ucidere din culpa lilianacojocaru lilianacojocaru Buna ziua,in 22 august 2012 unchiul meu a decedat in accident rutier,culpa fiind comuna el fiind pieton .Masina care l-a lovit este inmatriculata in Anglia ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Cum se cer daunele morale in caz de accident rutier? almaxwell almaxwell Am fost implicat intr-un accident pe autostrada M5, langa Budapesta, fiind lovit din spate de un autoturism care a lovit si alte masini. Ma aflam pe prima ... (vezi toată discuția)