avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pfa si casa de pensii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pfa si casa de pensii

ce se intampla daca sunt pfa de 1 an si nu am platit contributii la casa de pensii
Cel mai recent răspuns: george16 , utilizator 15:01, 27 Noiembrie 2009
In paralel cu activitatea ca si pfa, ati obtinut cumva si venituri pe baza de contract individual de munca sau numai din pfa?
Am si eu aceiasi situatie cu cea prezentata mai sus , mentionez ca nu sunt angajat in alta parte .Sunt obligat sa platesc la pensii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite obligatorii pfa 2013 anoai anoai Am nevoie de clarificari cu privire la impozitele obligatorii PFA in 2013. Sunt in urmatoarea situatie - PFA infiintat in 2008, de la infiintare si pana in ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Pfa - contributii obligatorii atepelus atepelus Ce contributii sunt obligatorii?-sanatate/somaj/pensie/etc Multumesc! (vezi toată discuția)