avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ocuparea posturilor de educator si invatator
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ocuparea posturilor de educator si invatator

Buna ziua!
Sunt interesat daca o persoana cu facultatea de dept poate fi educator sau invatator? Ce alte studii suplimentare mai necesita?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizare educatoare ne_interesant ne_interesant buna ziua sunt absolventa de scoala postliceala specializarea invatatori-educatori si totodata absolventa a invatamantului superior tehnic la stabilirea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fiu educatoare, ce pot studia? rox_ann07 rox_ann07 mi-as dori foarte mult sa fiu educatoare dar nu stiu ce studii imi sunt necesare....eu am terminat facultatea de management iar anul acesta termin masterul in ... (vezi toată discuția)
Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)