avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Din punct de vedere contabil se poate ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Din punct de vedere contabil se poate ?

Sufar de o boala congenitala si totusi am vrut inyodeauna sa muncesc dar in 1994 m am pensionat pe caz de boala si am insistat sa'mi de a gradul 3 cu drept de munca 4 ore ,in ultimii ani starea mea s a inrautatit si acum 3 luni am cerut schimbarea gradului si mi'a fost acordat gradul 2 (toti bolnavii care sufera de aceasta boala sunt gr. 1) ieri m am trezit cu o scrisoare de la casa de pensii in care mi se aducea la cunostinta ca pensia mea conform recalcularii a scazut cu 129 lei de la 538lei la 409 lei dar ce ma mirat a fost si punctajul ,pe cupon era trecut un punctaj de 0,529 puncte iar in scrisoarea de la casa de pensii un punctaj de 0.4067. Cum se poate asa ceva si ce pot sa fac? Nu mai spun ca efectiv cu acesti bani nu se poate trai......am o vechime de 22 de ani,3 luni si 11 zile ,pot sa platesc la pensii pentru a face vechime de 25 de ani ,ma ajuta cu ceva....nu stiu ce sa fac.....ma puteti ajuta ?
Cel mai recent răspuns: ContSters204598 , utilizator 18:20, 19 Octombrie 2017
Se pare ca e prea banal sa merite un raspuns........multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O pensie de boala poate scadea ? ContSters204598 ContSters204598 Sufar de o boala congenitala si totusi am vrut inyodeauna sa muncesc dar in 1994 m am pensionat pe caz de boala si am insistat sa\'mi de a gradul 3 cu drept de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie conf.legii 192/2015 ionsisu ionsisu Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie: M-am pensionat in anul 2001, luna mai, la limita de varsta( ca persoana cu handicap congenital).La recalcularea ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala florentina2014 florentina2014 buna ziua!numele meu este marilena,am 53 de ani.am o mare nelamurire,care sperrrrr sa ma ajutati sa scap de ea! am lucrat 17ani si 3 luni dupa care m-am ... (vezi toată discuția)