avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inscriere provizorie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inscriere provizorie

Buna ziua , am cumparat un bun imobil de la executor judeccatoresc.Dupa achitarea inte grala a sumei s-a oferit sa inscrie provizoriu iar eu sa platesc taxa de 0,15% . Nu s-a efectuat inscrierea. Au trecut 60 de zile de la adjudecare . Am mers la ocpi sa intreb ce am de facut , dar din pacate nu au un raspuns clar. Se pare ca nu pot face intabularea fara inscrierea provizorie ? Este tarziu acum daca se inacrie provizoriu desi au trecut deja cele 30 de zile de contestatie ? Timp in care nimeni nu a facut contestatie.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
utilizator26, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz intabulare act adjudecare de catre ocpi sector 3 elenaeu1 elenaeu1 Am prmit respingere intbulare act adjudecare dupa acelas motiv \" nu am facut dovada platii impozitului pe transfer de proprietate, \"- un text de lege care ... (vezi toată discuția)
Casa sub sechestru vanduta de executori si nu poate fi intabulata popandrei popandrei Buna ziua, am o problema si va rog sa imi dati un sfat. am participat in cursul lunii decembrie 2013 la o licitatie imobiliara . In urma licitatiei am cumparat ... (vezi toată discuția)
Impozit, intabulare ocpib mihaipopescu8585 mihaipopescu8585 Buna ziua, Revin cu o intrebare referitoare la problema impozitului pe proprietate, necesar la intabularea la OCPIB. (nu am gasit raspuns in discutiile ... (vezi toată discuția)