Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoana care participă la concursul pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant se stabilesc, pe baza fişei postului, la propunerea structurilor în al căror stat de funcţii se află funcţia vacantă.
Condiţiile specifice referitoare la studiile necesare pentru ocuparea postului de contabil sef : studii superioare economice
Legea 82/1991
art.10
...
(2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare. Prin persoană împuternicită să îndeplinească funcţia de director economic sau contabil-şef se înţelege o persoană angajată potrivit legii, care are studii economice superioare şi care are atribuţii privind conducerea contabilităţii entităţii.
Semnatura la bilant
tikuca
Buna ziua.
Pot sa semnez situatiile financiare anuale simplificate daca eu am introdus datele in cursul anului si am studii superioara economice (durata ... (vezi toată discuția)