avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog, conditii ptr. ocuparea postului de conducere de contabil sef. in institutie publica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 19 Octombrie 2017
Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoana care participă la concursul pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant se stabilesc, pe baza fişei postului, la propunerea structurilor în al căror stat de funcţii se află funcţia vacantă.

Condiţiile specifice referitoare la studiile necesare pentru ocuparea postului de contabil sef : studii superioare economice
- adica, in domeniul financiar contabil, va rog temeiul legal
Multumesc
Legea 82/1991
art.10
...
(2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare. Prin persoană împuternicită să îndeplinească funcţia de director economic sau contabil-şef se înţelege o persoană angajată potrivit legii, care are studii economice superioare şi care are atribuţii privind conducerea contabilităţii entităţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Va rog, care sunt conditiile pentru ocuparea postului de contabil sef, mentionez ca postul este la bugetari, post contractual de ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de licenta? Camelia Popa Camelia Popa Buna ziua ! Ma aflu in urmatoarea situatie: am absolvit in 2008 facultatea de stiinte economice la Spiru Haret (la distanta) cu LICENTA (economist). Am ocupat ... (vezi toată discuția)
Semnatura la bilant tikuca tikuca Buna ziua. Pot sa semnez situatiile financiare anuale simplificate daca eu am introdus datele in cursul anului si am studii superioara economice (durata ... (vezi toată discuția)