avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar la semafor în Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar la semafor în Germania

Buna ziua,am o nedumerire.sunt in germania de ceva vreme si până acum nu mi sa intamplat dar astăzi am venit obosit de la munca si la un semafor nu am fost prea atent si am depășit linia se la trecerea de pietoni si mi sa facut poza. Mi se suspendă permisul daca nu am traversat intersecția,o sa imi vina acasa sa plătesc amenda? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liviu05 , utilizator 21:46, 29 Octombrie 2021
Amenda vine acasă.
Sa înțeleg că ati oprit la semaforul ce era rosu dar ati depasit linia transversala de lângă trecerea pietoni?
Nu cred ca este cazul de amendat carnetul pentru asta.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
Bună, vin cu o întrebare la dumneavoastră, mă apropiam încet de semafor și am depășit doar puțin linia și m-a băițuit blițul de 2 ori, îmi puteți spune ce o să pățesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare culoare semafor ady88 ady88 salutari ! acuma cateva luni au schimbat semafoarele vechi cu niste semafoare cu senzori, care determina cat timp sa stea pe rosu/verde. eram obisnuit ca dupa ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere pe rosu dupa depasirea semaforului pe culoarea verde AdrianCr AdrianCr Buna ziua, Am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului si amenda in urmatoarea situatie: Ma aflam a 3-a masina la semafor si doream sa virez ... (vezi toată discuția)
Neoprire la semnalele agentului rutier dep82 dep82 Salutare. Am si eu o intrebare. In cursul diminetii am traversat o intersectie pe culoarea verde a semaforului, numai ca sa observ ulterior agentul de ... (vezi toată discuția)