avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Venitul ..dubla impozitare?
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Venitul ..dubla impozitare?

Eu muncesc ca badante ..fac in fiecare an declaraţie de venit ...dupa cate inteleg nu trebuie sa platesc statului român nimic....chiar Daca Sunt rezidenta in Italia...mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:28, 24 Ianuarie 2018
Buna dimineata!

Nu trebuie sa platiti impozite statului roman atata timp cat faceti declaratia anuala de venit in Italia si platiti impozitul aferent in acest stat.
Aveti insa obligatia de a face o declaratie in Romania prin care aduceti la cunostinta organelor fiscale, schimbarea rezidentei fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata in italia, platesc impozite in romania? Roxana Popa Roxana Popa Buna ziua,exista vreo taxa sau impozit pe care un angajat in Italia(este angajat intern,la o familie,ingrijitoare varstnici)trebuie sa o plateasca in ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru romanii din italia Cristina L Cristina L Buna ziua.Eu si sotul meu locuim si muncim in Italia.Aud vorbindu-se tot mai des ca se vor pune taxe per veniturile castigate in Italia,dar nu am inteles prea ... (vezi toată discuția)
Datorii la fisc Stefan Roxana Steluta Stefan Roxana Steluta Va rog as dori sa stiu ce Datorii am la Fisc si ce formulare trebuie sa completez in vederea achitarii acestora. Mentionez ca am rezidenza fiscala in afara ... (vezi toată discuția)