avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Buna ziua!
Am si eu o intrebare..
In 2013 am facut un proiect cu fonduri nerambursabile pe masura 112 (instalarea tanarului fermier), iar acum mi-as dori sa merg sa lucrez in Anglia (sotul meu lucreaza deja acolo), numai ca proiectul se finalizeaza in 2018. Pana acum mi-am indeplinit planul de afaceri si o sa fac asta in continuare.
Credeti ca pot pleca din tara in conditiile astea, fara sa fie nevoie sa rambursez suma primita?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Sera cu fonduri europene oprescu_lucian oprescu_lucian buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Fonduri pt.cei care migreaza de oras la sat mihai69 mihai69 Buna ziua,stie cineva despre existenta unor fonduri nerambursabile acordate celor care isi schimba resedinta dela oras la tara in cunatum de 25000 euro si inca ... (vezi toată discuția)