avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... sera cu fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

sera cu fonduri europene

buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se poate ceva pe plan familiar.practic am nevoie de un ajutor financiar partial...miash dori sa iau legatura cu capabil sa ma faca sa inteleg de unde tre sa plec ca sa ajung la scopul meu.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 21:46, 18 August 2012
Nu cred ca mai poti accesa fonduri europene.
Puteti accesa fonduri europene, pentru asta trebuie sa scrieti un proiect. Va incadrati la masura 121, informatii suplimentare aici: [ link extern ]
Poate depune si se va aproba pe baza bugetului din 2013.
Dl Alex_Munteanu
Pentru a depune proiect nu este necesar doar scriere de proiect, sunt mai multe conditii de indeplinit, va rog sa nu induceti posibilitatea atat timp cat nu este valabila aceasta.
Informatia de principiu este un aspect,dar informatia corecta este obligatoriu de transmis.Fondurile au fost epuizate d.p.dv. financiar, fiind puse la dispozitia doritorilor in totalitatea lor, proiectele depuse depasesc fondurile cu peste 200%.
Inca nu se stie daca vor exista ramasite pentru 2013, atat timp cat proiectele depuse nu au fost evaluate in totalitate.
Inafara de acestea, sesiunea de depunere s-a incheiat.
De unde stiti ca se incadreaza in masura 121?

Dl Oprescu_lucian

Salutara dorinta dvs. Aceasta posibilitate, in mare parte , este imposibil de accesat in aceasta perioada.Perioada urmatoare este 2014-2020.
Cititi conditiile pe care trebuie sa le indepliniti in aceasta sesiune, conditii care se vor regasi in mare parte in perioada urmatoare.
Inafara fondurilor PNDR mai aveti posibilitatea sa accesati si alte fonduri, nerambursabile sau nu, pentru a va pune in aplicare planul dvs.Luati legatura si cu cei de la APIA.
Ca o parere, puteti incepe infiintarea afacerii dvs,exista posibilitatea de a primi fonnduri pentru dezvoltare.
Mult succes si nu uitati sa va informati despre ceea ce inseamna finantare europeana.

Alte discuții în legătură

Proiecte feadr CALIN74 CALIN74 sunt pe ultima suta de metri pt. finalizarea unui proiect pe masura 112 - depunerea documentatiei pt. transa 2 de bani - si as vrea sa stiu cind si daca mai ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene nerambursabile asistentu asistentu Doresc sa incep o afacere in domeniul apiculturii impreuna cu alta persoana. Am dorii sa stim ce acte sunt necesare pentru a putea accesa fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)