avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... sera cu fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

sera cu fonduri europene

buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se poate ceva pe plan familiar.practic am nevoie de un ajutor financiar partial...miash dori sa iau legatura cu capabil sa ma faca sa inteleg de unde tre sa plec ca sa ajung la scopul meu.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 21:46, 18 August 2012
se poate si pe masura 141 ptr 1500 euro pe an timp de 5 ani,nu neaparat pe masura 112.
Ramane sa mergeti la APIA sa va interesati daca mai sunt fonduri nerambursabile ptr proiecte fermieri,agricultura,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiecte feadr CALIN74 CALIN74 sunt pe ultima suta de metri pt. finalizarea unui proiect pe masura 112 - depunerea documentatiei pt. transa 2 de bani - si as vrea sa stiu cind si daca mai ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene nerambursabile asistentu asistentu Doresc sa incep o afacere in domeniul apiculturii impreuna cu alta persoana. Am dorii sa stim ce acte sunt necesare pentru a putea accesa fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)