avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... proiecte feadr
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

proiecte feadr

sunt pe ultima suta de metri pt. finalizarea unui proiect pe masura 112 - depunerea documentatiei pt. transa 2 de bani - si as vrea sa stiu cind si daca mai pot accesa alte fonduri de sprijin; in afara de 112 nu am mai accesat alte fonduri. MERCI!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:20, 26 Noiembrie 2012
Puteti accesa masura 121.Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) anunţă lansarea în perioada 26 noiembrie 2012 – 18 ianuarie 2013 a celei de a zecea sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura 121 şi a celei de a douăsprezecea sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura 123 din cadrul PNDR,
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene ana_mihaela ana_mihaela Detin un hectar de teren si 26 de ari as putea obtine fonduri europene. (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Producator agricol autorizat Duma Liliana Duma Liliana Cultiv 7 ha porumb si 1 ha cartofi si vand produsele in piata si chiar de acasa pe baza certificatului de producator. Daca doresc fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)