avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insarcinata-firma in insolventa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insarcinata-firma in insolventa

Buna ziua!
Sunt insarcinata in 36 sapt si incepand cu data de 1 octombrie am intrat in concediu prenatal, data probabila a nasterii fiind de 15 noiembrie. De curand am fost instiintata ca firma la care lucrez va intra in insolventa incepand cu luna noiembrie. Ce drepturi am in cazul acesta, cum voi proceda in continuare cu acordarea zilelelor de concediu prenatal si post natal ce mi se cuveneau? Si cum ma va afecta la acordarea indemnizatiei de crestere copil?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si lauzie? Madaaa Madaaa Buna seara, Sunt insarcinata in 4 luni si angajata din data de 19 septembrie 2019. Data probabila a nasterii este 6 aprilie 2020. Prind 7 luni lucrate ... (vezi toată discuția)
Concediu medical adelina91 adelina91 Buna ziua. Sunt insarcinata in 33 de saptamani, iar de pe data de 05.10 am intrat in prenatal. Pana sa intru in prenatal am avut 44 de zile concediu medical - ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copilului MirelaPav MirelaPav Buna ziua, Sunt insarcinata in 26 de saptamani. Termenul nasterii il am pe 11 noiembrie. Ca sa pot intra in ccc, din cate am inteles, trebuie 12 luni ... (vezi toată discuția)