avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu 100%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu 100%

Buna ziua!
Lucrez la o firma din 08.11.2013, iar pana in noiembrie 2016 nu am avut nici o zi de concediu medical. Salariul pe cartea de munca a fost mereu minimul pe economie, fara tichete de masa. Din 21.11 2016 pana pe 12.12.2016 am avut concediu 75% cod 1, iar incepand din 15.12.2016 si pana in prezent am concediul cu cod 14. Intrebarea mea ar fi cam cat ar trebui sa iau pe o luna la acest cod 100%, ca mie mi se pare ca mi se da cam putin, in jurul sumei de 900 lei. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu medical Simo 31 Simo 31 Buna ziua.Sunt in concediu medical cod 14,fiind diagnosticata cu neoplasm mamar din martie 2016.Tot anul trecut in luna noiembrie am facut mastectomie si am ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical crinna farkas crinna farkas Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu calcularea concediului medical(respective contributiile aferente) pt urmatoarea situatie: am avut concediu ... (vezi toată discuția)
Baza calcul indemnizatie crestere copil andrada80 andrada80 Buna ziua Sunt in urmatoarea situatie: - voi naste cam pe 1 noiembrie 2016 - as vrea sa intru in concediu de maternitate incepand cu 1 septembrie ... (vezi toată discuția)