avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public

Buna ziua
As dori sa stiu daca ma incadrez i. conditiile pentru promovare pe pozitia de consilier principal avand 3 ani vechime drept consilier asistent, iar in ultimii doi ani consecutivi, primul raport de evaluare are cacperioada de referinta doar o luna, respectiv 1-31 decembrie, perioada ulterioara aflandu-ma in concediu crestere copil
Leea 188 nu este specifica in sensul acesra:
Art 65 lit. c) să fi obţinut cel puţin calificativul bine la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Promovarea in grad dupa concediu crestere copil 2 ani GabriellaBroscaru GabriellaBroscaru Buna ziua!!! Am nascut in aprilie 2012 si am stat in concediu crestere copil 2 ani,pana in martie 2014. Conform legii,aceasta perioada se considera si ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind legea 188/1999 brescanu_cristi brescanu_cristi Buna ziua. Am nelamuriri privind Legea 188/1999 privind functionarii publici la art. 65 [i]\"(1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional ... (vezi toată discuția)