avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decont delegatie auto personal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decont delegatie auto personal

La decontarea unei delegații cu auto personal în limita a 7,5 l la 100 de km valoarea bonului de carburant poate să fie mai mică decât suma decontată?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:44, 21 Octombrie 2017
Pentru benzina nu trebuie sa anexati bon la decont.
Se deconteaza: 7,5 litri / 100 Km x nr. Km parcursi (tur-retur, de la domiciliul dvs. pana la .../ de la .... firma unde mergeti in delegatie) x lei/ litru = .... lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Decontarea cheltuielilor de transport cu autoturism proprietate personala arimia arimia Ma intereseaza daca la intoarcerea din delegare in afara localitatii, la decontarea cheltuielilor de transport cu autoturism proprietate personala, persoana ... (vezi toată discuția)
Decontarea combustibilului pentru o delegație. Anastasia101 Anastasia101 Buna ziua! In legatura cu decontarea combustibilului pentru o delegatie: Cat putem deconta? Adica, fac distanta dus intors X consumul masinii X cat e litrul ... (vezi toată discuția)