avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... instrainare imobil obtinut prin contract de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

instrainare imobil obtinut prin contract de vanzare cumparare cu clauza

Buna ziua,
Va rog frumos, daca se poate sa ma lamuriti asupra unui aspect : daca
am dobandit un apartament de la o batrana prin act de vanzare cumparare cu clauza ca pana decedeaza sa am grija de ea si sa ii asigur cele necesare traiului, in ce masura pot instraina acum imobilul? Daca eu nu mai pot avea grija de ea, si ea este de acord sa il instraineze altcuiva, se poate? Si daca da, care este forma legala de a instraina atat bunul, cat si grija fata de batrana?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum sa procedam silviu_bogdan silviu_bogdan Ma numesc Silviu, am 27 de ani si o mare rugaminte catre cei care se pricep. Sunt casatorit si impreuna cu sotia, de un an si ceva, avem in ingrijire o ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu abitatie viagera alllydiana alllydiana Buna ziua!Am si eu o intrebare,acum 7 ani am cumparat un apartament cu 3 camere in Ploiesti cu abitatie viagera (proprietarul sa ramana pana moare).De curand ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere fara uzufruct CRETU DANIELA CRETU DANIELA Am un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu o batrana si in contract nu este stipulat dreptul batranei de a sta in imobil(fara ... (vezi toată discuția)