avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta judecatoreasca definitiva recuperare timbru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta judecatoreasca definitiva recuperare timbru mediu

Buna ziua !
As dori sa aflu daca exista o varianta reala de a obliga ANAF-ul sa puna in aplicare la termen, sentinta judecatoreasca definitiva in cazul recuperarii timbrului de mediu.
Mentionez ca am intentat proces prin ianuarie si abia acuma mi-a venit sentinta definitiva, intrucat au facut recurs prin vara.
Ideea e ca mi-au ras in nas cand am depus sentinta si cererea de recuperare a banilor.
Oare o hotarare judecatoreasca sa aiba o "putere" asa mica in tara asta?
Chiar nu pot sa le fac nimic in acest sens?
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2017
challenger, utilizator
Cel mai recent răspuns: challenger , utilizator 20:39, 22 Octombrie 2017
Buna ziua!

Mergeti la un executor.

Cu stima.
M-am interesat de aceasta varianta, dar in afara prelungirii agoniei cu inca vreo 6 luni, am inteles ca nu se va rezolva mare branza....
Chestia care ma frapeaza si ma umple de scarba, este ca nu-mi dau seama cum este posibil ca o institutie a STATULUI ( stat care mie imi garanteaza drepturile prin Constitutie) isi permite sa nu dea curs unei astfel de hotarari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa daca masina nu mai e a mea burlacescu burlacescu Buna,am cumparat o masina din strainatate pe care am inmatriculata platind timbrul de mediu (1700e). Am dat statul in judecata si am castigat.Ideea e ca eu am ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto(timbru) maru222 maru222 daca am castigat an instanta sa anscriu masina fara taxa si nu am anscriso pana acuma mai este valabila hotararea judecatoreasca (definitiva}dupa intrarea noii ... (vezi toată discuția)