avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salariul de bibliotecar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salariul de bibliotecar

Buna ziua!
Lucrez ca bibliotecar comunal din 1996, (am venit in biblioteca prin transfer), am studii superioare, trepte, gradatii le am pe toate, ce salariu brut ar trebui sa am?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: conta_bib , utilizator 15:41, 23 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana nu va fi implementata în totalitate Legea salarizarii (153/2017) nu exista un cuantum salarial fix. Uitati-va pe site-urile bibliotecilor publice care la data de 30 septembrie 2017 aveau obligatia sa posteze liste cu salarii aflate in plata, si va veti convinge. Nu exista nici macar o functie care sa fie salarizata in mod unitar la nivelul mai multor biblioteci din tara. Asadar, pana-n 2022 vom trai intr-o nebuloasa totala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu unui bibliotecar comunal tanta.andone@yahoo.com tanta.andone@yahoo.com Buna ziua,As dori sa stiu cam cit este salariu unui bibliotecar comunal angajat in 1990(deci cu o vechime de 27 de ani)doar cu studii medii. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Salarizare bibliotecar comunal MEva MEva Cum se calculeaza salariul unui bibliotecar comunal? Cum se aplica Legea 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice? Sunt ... (vezi toată discuția)
Salariul bibliotecar vilcu23@yahoo.com vilcu23@yahoo.com Buna seara! Sunt bibliotecar comunal de 28 de ani cu studii PL de biblioteconomie, personal contractual functie de executie treapta 1A gradatia 5 clasa de ... (vezi toată discuția)