avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare locuinta dupa vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare locuinta dupa vanzare

in cate zile se primeste intabularea unei locuinte dupa semnarea contractului de vanz-cump . Noi din data de 13 octombrie cand am senat contractul de vanz cump nu am primit nicio veste de la Notariat si suntem ingrijorati. Mentionez ca ni suntem cumparatori
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
feliciaionescu, utilizator
Buna ziua,
Inregistrarea vanzarii la OCPI, facuta de biroul notarial unde a fost perfectata vanzarea, se face in aproximativ 15 zile calendaristice de la data autentificarii actului, la care se mai pot adauga cateva zile necesare transmiterii postale a documentelor catre Biroul Notarial.
Va recomand sa luati legatura cu biroul notarial, Luni, 30 octombrie.
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru venitul din vanzarea unui teren ariel27 ariel27 tatal meu vinde o suprafata de teren,va trebui sa plateasca impozit la banii care ii primeste in urma vanzari acelui teren? va multumesc! (vezi toată discuția)
Notare antecontract in cartea funciara Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am auzit in trecere la 2 avocate ( o discutie mai aprinsa) cum ca notarii dupa ce se incheie un antecontract, au obligatia de-al nota in Cartea funciara in ... (vezi toată discuția)
Dupa perfectarea contractului de vanzare-cumparare cum ramane cu extrasul de carte funciara? the_power_25xxxx the_power_25xxxx Buna ziua! Anul trecut am cumparat o casa. Vechiul proprietar a venit la notar cu toate actele (inclusiv cartea funciara sau extras de carte funciara ???). ... (vezi toată discuția)