avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA intracomunitar

Buna ziua.SRL cu TVA intracomunitar ci cu cod caen 4120 presteaza serv. constructii imobile in Franta cu contracte comerciale catre pers juridice.am inteles ca locul prestarii este in Fr, nu se raporteaza in 390, dar a intervenit un contract de executie pentru o persoana fizica. Factura se face catre persoana fizica cu TVA sau fara?Ce se intampla daca am facturat si incasat fara TVA? Nu am declarat sediu si nici reprezentant fiscal in Franta.
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Facturare catre persoane fizice straine marieta69 marieta69 Buna ziua.SRL cu TVA intracomunitar ci cu cod caen 4120 presteaza serv. constructii imobile in Franta cu contracte comerciale catre pers juridice.am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar pt prestari servicii de constructii/renovari in franta - cum functioneaza? adrianxyzxyz adrianxyzxyz Hello, Incerc sa imi fac o firma cu un partener francez prin care eu sa contractez executia unei lucrari de constructii/renovari in Franta. Eu urmeaza sa ii ... (vezi toată discuția)
Cum sa plateste tva-ul pentru o munca in strainatate? AlexandruBZS AlexandruBZS Am o mică companie din domeniul construcțiilor și am avea un șantier în străinătate, la un particular în Franța. Privind TVA-ul, ... (vezi toată discuția)