avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită examen executor judecatoresc stagiar
Discuție deschisă în Executare silită

examen executor judecatoresc stagiar

Imi poate da cineva catava informatii in legatura cu examenul pentru executori judecatoresti stagiari, altele decat cele prevazute in lg. 188/2000 si regulamentul de punere in aplicare...
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 00:46, 28 Ianuarie 2011
nu credem ca au mai aparut alte reglementari noi...
Dacă te-ar putea ajuta iti indic următorul site [ link extern ] .
Cunoaste cineva subiectele date la examenele din ani anteriori? Sau alte informatii pe aceasta tema. Multumesc
In ce luna se organizeaza de regula examenul de admitere in profesia de executor judecatoresc stagiar ?Ma refer la persoanele fara vechime in vreo profesie juridica .
Nu exista o data fixa, aceasta se hotaraste in fiecare an, fiind din timp comunicata catre Camerele Executorilor Judecatoresti din tara. Nu cunosc din pacate subiectele examenelor. Oricum , toate datele si eventuale examene programate se gasesc pe site-ul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti (UNEJ)

Alte discuții în legătură

Admitere executori judecatoresti stagiari ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua1 Desi nu scriu unde trebuie, as dori sa ma ajute cineva cu privire la ex de admitere in profesia de executor judecatoresc stagiar. As avea nevoie ... (vezi toată discuția)
Admitere in profesia de executor judecatoresc- 3 ani vechime rya78 rya78 Buna, aveti informatii legate de organizarea examenului de executor judecatoresc pentru cei cu 3 ani vechime? Verific site-ul U.N.E.J. şi al Ministerului ... (vezi toată discuția)
Cum devii executor judecatoresc? amrita950 amrita950 Buna ziua, Intrebarea se refera la art. 15,lit.g din legea 188/2000: \\"Executor judecatoresc poate fi persoana care indeplineste urmatoarele conditii: ... (vezi toată discuția)