avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Decontare lucrari pe fonduri publice castigate prin ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Decontare lucrari pe fonduri publice castigate prin licitatii

La o licitatie pe fonduri publice s-a depus o oferta cu care s-a castigat licitatia.Oferta are specificata peturi la materiale si manopera , cote indirecte si profit.La finalul lucrarii beneficiarul solicita facturile de achizitie a materialelor si doreste decontarea la pretul de achizitie.
Problema este ca la unele materiale au fost obtinute discounturi iar alte materiale au fost achizitionate la un pret mai mare decat cel din oferta, datorita evolutiei pietei.
Este un temei legal prin care poate deconta la preturi mai mici decat cele din oferta castigatoare?

Alte discuții în legătură

Cum se face alegerea prestatorului la o asociatie de proprietari? Nanton1958 Nanton1958 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se poate face corect o procedura de achizitie, in cadrul asociatiei de proprietari(bloc), privind repararea ... (vezi toată discuția)
Cum se poate scadea din pret mai mult la o licitatie? ... alynxs alynxs Buna ziua, La o licitatie, cum se poate scadea din pret mai mult? Am cazul urmator: A fost o licitatie cu pretul de 700k lei. Ni se cere sa respectam ... (vezi toată discuția)
Intrebare licitatii publice RobertoIF RobertoIF am urmatoarea situatie: la o licitatie publica prin SEAP am oferta de la o firma neplatitoare de TVA si de la una platitoare de TVA. Oferta de la firma ... (vezi toată discuția)