avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Radierea auto
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Radierea auto

Buna ziua, am inmatriculat masina din Romania in Italia, masina fiind pe numele mamei am facut contract de vanzare cumparare in Italia, acolo mi.au retinut actele masini si nr. de inmatriculare si mi.au dat acte in italiana pe numele meu, intrebarea mea este ce act doveditor trebuie sa cer de la agenzia din Italia sa pot radia masina in Romania? Contractul de vanzare cumparare de la ei cuprinde datele mamei, ale mele, ale masini si semnaturile noastre, dar nici o stampila nimic de la agenzia lor... E valabil asa la noi in tara?

Alte discuții în legătură

Pot sa inmatriculez o masina daca nu am contractul de vanzare-cumparare in italiana? cristinanan18 cristinanan18 Am cumparat o masina Opel corsa c, masina fiind adusa din italia. Am fost sa o inmatriculez si mi s-a spus ca imi trebuie un act de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
Recuperare auto retinuta alexandrag12 alexandrag12 Buna ziua, am urmatoarea speta: am cumparat o masina provenita din Italia de la un vanzator persoana fizica din Romania (al 3-lea) proprietar, in baza unui ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina fara contract de vanzare cumparare. forraistefan forraistefan Buna ziua am si eu o problema , nu demult am cumparat o masina inmatriculata in Italia de la un intermediar care nu este porprietarul masini, in momentul ... (vezi toată discuția)